Bildekor

Bildekor utgör både effektiv marknadsföring och intressant utsmyckning. Med ett gott sinne för design kan resultatet bli både snyggt och intresseväckande. En effektivare reklamplats än på en bil är faktiskt svår att hitta – den rör sig ofta i stadsmiljö och bland väldigt många människor. Fler och fler företagare och organisationer använder sig av informerande och säljande dekor för att marknadsföra sig effektivt. Det finns både permanenta och tillfälliga lösningar för skyltning på bilar, så att man kan ha både permanenta inslag och tillfälliga sådana, om man till exempel vill marknadsföra en särskild och temporär kampanj.

Foliering

Foliering är en metod som kan användas för att helt och hållet ändra färg på bilen för att matcha ditt företags övriga skyltning eller färgtema. För att väcka uppmärksamhet kan man vilja ha en mycket stark färg (eller ett mönster), till exempel grön, rosa eller gul, och det är långt ifrån alla bilmodeller som säljs i sådana färger. Helfoliering har också fördelen att den dels skyddar lacken, dels är avtagbar eller utbytbar. Om du till exempel vill sälja din företagsbil vill du inte riskera att bilen med din skyltning på ska hamna i en olycka på grund av en vårdslös förare – detta riskerar att ge företaget mycket dålig publicitet.

Självhäftande dekor

Det går också att beställa självhäftande dekor, antingen med färdigt mönster eller med din bild eller din text på. Ibland kan man göra monteringen helt själv, och då är det förstås viktigt att följa instruktionerna. Den här typen av dekor har inte samma heltäckande fördelar som foliering, men är en flexibel lösning som kan varieras efter kampanjer och priser.

Det går också att göra en helt personlig variant av både foliering och enklare självhäftande dekor. Med ett tydligt färgtema känns ditt företag snabbt igen samtidigt som du kan variera information i text och siffror som det passar.

Med reklam på bilen kan du enkelt visa dig för tusentals andra bilister och fotgängare, både vid längre och kortare transportsträckor.