Gatupratare

Gatupratare är ett väldigt flexibelt sätt för att göra potentiella kunder i den fysiska närheten uppmärksamma på vad du erbjuder. Idag är det mycket fokus på att använda sig av internet och sociala medier för att marknadsföra sina produkter och tjänster, men det är ju fortfarande ett faktum att många kunder också finns i den direkta närheten och dem vill du få in i din butik. Några av de största fördelarna med gatupratare är att du kan variera dem mycket samt att du använder dem bara när du faktiskt vill fånga förbipasserandes uppmärksamhet.

Gatupratare – flexibel fysisk marknadsföring

Gatupratare finns i olika tappning. Det finns sådana där man låter trycka budskapet på en gång och sådana som man kan fästa en affisch bakom för att enkelt kunna variera budskapet. Det blir ett enkelt sätt för att göra förbipasserande personer uppmärksamma på vad du kan erbjuda just nu. Gatupratare är också ett bra sätt för att visa att till exempel din butik faktiskt är öppen.

Gatupratare och olika verksamheter

Beroende på vilken typ av verksamhet du bedriver kan du använda gatupratare på olika sätt. En av de stora fördelarna är dessutom att du också kan visa det du vill skriva från olika håll. Om det representerar din verksamhet bäst kanske en bild är det som lockar kunden mest. Om du har en restaurang i ett område med många andra restauranger kan det till och med vara idé att marknadsföra din meny på den. Kanske har du exempel på huvudrätter på ena sidan och efterrätter på den andra.

Genom en intresseväckande gatupratare kan du fånga förbipasserande med ett särskilt bra erbjudande för att sedan erbjuda dem ännu mer väl inne i din butik.